Modalitati de plata

Modalitati de plata si comanda

Aveti 3 posibilitati de a comanda produse de pe site-ul nostru:

1) Comanda online - puteti comanda Non Stop

2) Comanda telefonica - de luni paina vineri intre 09:00-17:30!

3) Comanda prin e-mail – puteti comanda Non Stop

Dupa ce alegeti varianta de comanda, avem 3 variante de plata.

Plata produselor achizitionate din magazinul virtual www.secfire.ro se poate face astfel: 

1.     Plata ramburs

Plata ramburs se face in numerar la primirea coletului catre firma de curierat care face livrarea. Obligatia de eliberare a chitantei pentru suma incasata revine curierului.

 

2.     Plata utilizand cardul bancar (online)

Plata utilizand cardul bancar personal se face in siguranta, fara comisioane, exclusiv de catre procesatorul de plati online euplatesc.ro prin intermediul platformei euplatesc.ro Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). S.C. KOAKH SOLUTIONS S.R.L. nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

3.     Plata prin ordin de plata (OP)

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de catre firma noastra si in urma confirmarii telefonice a comenzii. Inainte de efectuarea tranzactiei este necesara verificarea telefonica a disponibilitatii produsului.

Plata se face catre S.C. KOAKH SOLUTIONS S.R.L., Cod unic inregistrare: RO29051444, in contul RO39RZBR0000060014499251, deschis la RAIFFEISEN BANK, Agentia Crangasi. Livrarea marfii se face imediat dupa confirmarea platii prin email la adresa office@secfire.ro.

 

 

Detalii despre livrare:

 

Toate produsele cumparate de pe site-ul www.secfire.ro pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei prin curier.

Termenul de livrare este de 48 ore, de la data preluarii comenzii. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa furnizorului. Veti fi instintati daca un produs nu mai este pe stoc. Produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Daca produsele nu sunt in stoc sau comanda este foarte mare termenul de livrare poate creste pana la 30 de zile.

In cazul comenzilor mai mari de 1000 lei, chetuielile de transport sunt asigurate de catre S.C. KOAKH SOLUTIONS S.R.L. Costul transportului comenzilor mai mici de 1000 lei va fi suportat de catre client.