Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Koakh Solutions S.R.L se obliga sa administreze in conditii de siguranta si doar in scopurile specificate, datele personale furnizate de catre clienti. Scopul Colectarea datelor personale se face in scopul de a onora comenzile (eliberarea facturilor, certificatelori de garantie si expedierea produselor), publicitate (newsletter) si de a realiza unele statistici necesare dezvoltarii serviciilor oferite clientilor.

O parte din informatii vor fi furnizate firmei de curierat pentru a face posibila livrarea coletelor. Toate informatiile colectate de catre S.C. Koakh Solutions S.R. in scop de marketing nu vor fi dezvaluite catre terte parti.

Toate informatiile cu caracter personal sunt colectate de catre S.C. Koakh Solutions S.R.L numai in conditiile in care acestea au fost furnizate de catre client. Aceste date sunt necesare pentru procesarea si finalizarea comenzilor de catre S.C. Koakh Solutions S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Clientul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicitate stergerea acestora. Exercitarea acestor drepturi este posibila printr-o cerere scrisa (sa contina data si semnatura) la sediul firmei din Bd. Regiei, nr.2, Sector 6, Bucuresti sau un e-mail la adresa office@secfire.ro.

Pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului care gazduieste site-ul www.secfire.ro sau actiunilor unor terte persoane nu sunt in responsabilitatea S.C. Koakh Solutions S.R.L