Termeni si conditii

1. Obligatii  generale

Vizitarea sau achizitia produselor de pe site-ul www.secfire.ro indiferent de mijloace (online, telefonic, email, etc) atrage automat acceptarea termenilor si conditiilor enuntate mai jos. Acest site este administrat de catre compania S.C. Koakh Solutions S.R.L, care va fi denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si cumpara produse prin intermediul site-ului www.secfire.ro, va fi denumita in continuare Beneficiar.

 

2. Continutul site-ului

Firma S.C. Koakh Solutions S.R.L isi rezerva dreptul de a aduce modificari sau a actualiza continutul acestui site fara un anunt in prealabil. Totalitatea continutului site-ului www.secfire.ro este proprietatea S.C. Koakh Solutions S.R.L si este aparat de legislatia in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Utilizarea fara acordul S.C. Koakh Solutions S.R.L, a oricaror elemente din continutul site-ului, se pedepseste conform cu legilor aflate in vigoare (fie administrativ, fie civil, fie penal). Orice incalcare a drepturilor de autor, care poate aduce un prejudiciu site-ului www.secfire.ro poate fi semnalata la adresa de email: office@ secfire.ro.

 

3. Responsabilitati

S.C. Koakh Solutions S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru modul si scopul in care sunt utilizate produsele cumparate de pe site, insa descurajeaza utilizarea lor incalcand legea sau normele de etice si morale. Beneficiarul detine toata responsabilitatea utilizarii produselor cumparate de la S.C. Koakh Solutions S.R.L.

Toate informatiile (fotografii, descriere, accesorii etc.) referitoare la produsele continute de www.secfire.ro au titlu informativ, in consecinta produsele livrate pot fi diferite (in orice fel), fara a fi necesara o notificare prealabila. S.C. Koakh Solutions S.R.L face tot posibilul ca toate produsele livrate sa corespunda cat mai mult cu descrierile de pe site. Totusi, in cazul in care descrierea sau unele caracteristici ale produsului au fost prezentate eronat, iar livrarea nu a fost inca facuta, Furnizorul isi rezerva dreptul sa anuleze livrarea produsului respectiv anuntand in cel mai scurt timp beneficiarul despre eroarea produsa. Furnizorului are obligatia de a restitui, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, valoarea produselor incasate de la beneficiarul respectiv. Cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate beneficiarului din cauza nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului nu constituie raspunderea furnizorului.

Produsele continute de acest site sunt recomandate autoritatilor si persoanelor au dreptul de a utiliza echipamente de supraveghere si monitorizare. In cazul in care produsele sunt cumparate de persoane fara competente de monitorizare si supraveghere, acestora le revine obligatia de a anunta persoanele supravegheate sau monitorizate. S.C. Koakh Solutions S.R.L va raporta organelor competente orice incercare de incalcare a legilor din Romania.

 

 

 

 

 

 

 

4. Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Koakh Solutions S.R.L se obliga sa administreze in conditii de siguranta si doar in scopurile specificate, datele personale furnizate de catre clienti. Scopul Colectarea datelor personale se face in scopul de a onora comenzile (eliberarea facturilor, certificatelori de garantie si expedierea produselor), publicitate (newslatter) si de a realiza unele statistici necesare dezvoltarii serviciilor oferite clientilor.

O parte din informatii vor fi furnizate firmei de curierat pentru a face posibila livrarea coletelor. Toate informatiile colectate de catre S.C. Koakh Solutions S.R. in scop de marketing nu vor fi dezvaluite catre terte parti.

Toate informatiile cu caracter personal sunt colectate de catre S.C. Koakh Solutions S.R.L numai in conditiile in care acestea au fost furnizate de catre client. Aceste date sunt necesare pentru procesarea si finalizarea comenzilor de catre S.C. Koakh Solutions S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Clientul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicitate stergerea acestora. Exercitarea cestor drepturi este posibila printr-o cerere scrisa (sa contina data si semnatura) la sediul firmei din Bd. Regiei, nr.2, Sector 6, Bucuresti sau un e-mail la dresa office@ secfire.ro

Pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului care gazduieste site-ul www.secfire.ro sau actiunilor unor terte persoane nu sunt in responsabilitatea S.C. Koakh Solutions S.R.L

 

5. Conformitate si garantie

 

Produselor cumparate de pe www.secfire.ro au garantie de 12-24 luni in functe de caz. Produsele cumparate de pe www.secfire.ro vor fi insotite de certificat de garantie. Termenul de garantie incepe din momentul in care factura este emisa. In cazul in care un produs se defecteaza in coditii de utilizare normale si acest lucru se intampla in perioada garantiei produsul este fie reparat, fie inlocuit. Certificatul de garantie contine detaliat conditiile de garantie precum si procedura in cazul defectiunii unui produs. Daca apare imposibilitatea repararii sau inlocuirii unui produs defect clientul poate solicita restituirea sumei incasate de catre furnizor sau poate cumpara produse din magazin de aceeasi valoare. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, in cazul imposibilitatii repararii sau inlocuirii produsului, este valoarea sumei incasate de catre Furnizor de la respectivul Client, pentru acel produs.

Toate produsele comercializate pe www.secfire.ro sunt originale, noi si se livreaza impreuna cu certificatul de garantie, certificat de conformitate,  instructiuni de utilizare si documentatie tehnica.

 

6. Preturi, plata, promotii si comenzi speciale

Pretul fiecarui produs este cel afisat pe site. La ridicarea coletului clientul trebuie sa achite si cheltuielile de transport ale produsului/produselor.

In cazul comenzilor mai mari de 1000 lei cheltuielile de transport sunt asigurate de catre S.C. Koakh Solutions S.R.L.

Plata se poate face in doua moduri: fie prin ordin de plata pe baza facturii proforme, fie ramburs la primirea coletului catre firma de curierat (de la care veti primi chitanta)

Promotiile prezente pe site sunt valabile in perioada mentionata pentru fiecare in parte si in limita stocului disponibil. In cazul in care nu este mentionata durata promotiei acesteia i se aplica regula „in limita stocului disponibil”.

 

Sunt anumite situatii in care anumite produse pot fi aduse doar la comanda. In aceste situatii, pentru a putea fi livrata comanda este necesar un avans sau plata integrala a produsului. Acest tip de comanda speciala nu poate fi refuzata ulterior. Refuzarea sau neridicarea unei comenzi speciale in termen de 14 zile de la instintarea clientului ca livrarea poate fi facuta atrage anularea acesteia si retinerea avansului de catre S.C. Koakh Solutions S.R.L

Produsele incadrate in categoria ”comenzi speciale” nu pot fi returnate.

 

7. Suport tehnic si consultanta de specialitate

Suportul tehnic este asigurat de catre consultantii S.C. Koakh Solutions S.R.L in limita resurselor disponibile prin telefon sau prin email. Suportul tehnic consta in ajutorul oferit pentru identificarea produselor din punct de vedere tehnic, verificarea compatibilitatii cu alte produse, configurarea unor sisteme complexe in vederea cumpararii, identificarea si rezolvarea unor erori care pot aparea in momentul instalarii si programarii. 

 

Nu se ofera suport tehnic pentru instalarea, configurarea si programarea sistemelor de securitate (antiefractie, supraveghere video, antiincendiu, control acces, interfonie si videointerfonie, etc.). Aceste servicii sunt oferite de catre firme specializate si avizate. In mod special pentru sisteme de detectie si avertizare la incendiu clientul are obligatia de a apela la serviciile oferite de catre o firma autorizata, de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

 

8. Livrarea comenzilor

Toate produsele cumparate de pe site-ul www.secfire.ro pot fi livrate pe intreg teritoriul Romaniei prin curier.

Termenul de livrare este de 48 ore, de la data preluarii comenzii. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa furnizorului. Veti fi instintati daca un produs nu mai este pe stoc. Produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Daca produsele nu sunt in stoc sau comanda este foarte mare termenul de livrare poate creste pana la 30 de zile.

In cazul comenzilor mai mari de 1000 lei, chetuielile de transport sunt asigurate de catre S.C. Koakh Solutions S.R.L. Costul transportului comenzilor mai mici de 1000 lei vor fi suportate de catre client.

 

 

9. Modalitati de retur

Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produselor de catre client.

In cazul in care S.C. Koakh Solutions S.R.L. livreaza un produs gresit sau un produs defect clientul are obligatia de anunta si a returna produsul in 48h de la data primirii. In acest caz cheltuielile de transport fiind suportate de catre S.C. Koakh Solutions S.R.L.

Returnarea produselor se face completand formularul de retur  sau trimitand o solicitare scrisa la adresa de e-mail sesizari@ secfire.ro care trebuie sa contina: Nume, Prenume, Telefon, Email, Numar Factura, Data Facturii, Produs(e), Motivul Returnarii, Solutia Aleasa(inlocuire produs/banii inapoi) Banca si Contul IBAN in cazul solicitarii contravalorii.  Numai cererile scrise vor fi luate in considerare.

Returul produselor se face cu aceasi firma de curier rapid cu care a fost livrat. Toate produsele trebuie sa fie in cutii, cu etichetele originale, fara urme de folosire, in forma originala pentru a putea fi returnate. Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. nu sunt acceptate pentru returnare. Alaturi de produsul returnat in colet trebuie sa se afle si o copie a facturii.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile calendaristice, iar cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client.

 

 

10. Tentativa de frauda

Orice tentativa de acces neautorizat a serverului, bazelor de date, datelor personale sau a continutului site-ului www.secfire.ro va fi raportata catre autoritatilor competente si va face obiectul unei plangeri penale.

 

11. Litigii

 

Toate litigiile care pot aparea intre Beneficiar si Furnizor vor fi rezolvate pe cale amiabila. Pentru orice problema care poate fi considerata litigiu apelati numarul 0759.046.196, de luni pana vineri intre 09:00 si 17:30. In cazul in care rezolvarea conflictului nu este posibila pe cale amiabila, competenta revine Instantelor de Judecata Romane, de pe raza municipiului Bucuresti.

Prin vizitarea si cumpararea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea site-ului de catre Client pentru informare implica totodata acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa parasiti acest site.